Infektuar: 1128
Shëruar: 850
Vdekur: 30
Fatmir Spahiu prezanton shtëpinë e tij moderne

Fatmir Spahiu prezanton shtëpinë e tij moderne

Showbiz April 02, 2020 - 13:29

Shtëpia e "Okit" qenka moderne.

Aktori shqiptar Fatmir Spahiu po i shijon në maksimum ditët me borë në oborrin e shtëpisë së tij.

Duke qenë akiv në rrjete sociale, ai e bëri të ditur këtë nëpërmjet disa postimeve, ku shfaqet pranë bashkëshortes dhe djemve.

E në një tjetër postim ai e ka prezantuar shtëpinë e tij, e cila qenka mjaft moderne.

Imazhi është realizuar nga një kënd i oborrit, ku shihet edhe bora.

Aktori duket se po i zbaton rregullat duke zgjedhur të qëndrojë në shtëpinë e tij me familjen, kjo shkak i përhapjes së kosonavirusit, kështu në mënyrë të parandalimit të tij.

Image