Infektuar: 1128
Shëruar: 850
Vdekur: 30
Eskalon në konvikt Robert Berisha: Këto video nuk priten nga ai

Eskalon në konvikt Robert Berisha: Këto video nuk priten nga ai

Showbiz April 02, 2020 - 21:31

Këngëtari Robert Berisha ka kohë që është karantinuar në konviktet e Prishtinës për shkak të pandemisë koronavirus.

Ai fillimisht u ankua shumë për këtë vendim, mirëpo tani duket se është adaptuar dhe po kalonë kohë të mirë aty Brenda, kjo spjegohet më së mirë duke e parë humorin e tij.

Roberti duke qëndruar kot, e ka hapur një profil në TikTok dhe aty është duke postuar video qesharake në të cilat ai shihet duke aktruar personazhe të ndryshme.

Shiko videon këtu: VIDEO

Ndryshe Robeti kishte thënë se ka kërkuar ndihmë nga Ambasada Amerikane për shkak se është shtetas amerika, por ata nuk i kanë kthyer asnjë përgjigje.