Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Producenti i njohur Zzap akuzohet se ka vjedhur tekstin e një kënge, publikohen dëshmi

Producenti i njohur Zzap akuzohet se ka vjedhur tekstin e një kënge, publikohen dëshmi

Showbiz August 01, 2020 - 21:52

Keënga ‘Vello’ e keëngeëtares së re Eanda, që mbanë vulën e ‘OnRecords’ të producentëve Zzap&Criss po del teë ketë tekst të vjedhur nga producenti i njohur Zzap.

Zzap po akuzohet se e ka vjedhur njeë pjeseë teë tekstit qeë realisht ishte shkruar nga i riu Artan Krasniqi, shkruan Gazeta Online ‘Reporteri.net’.

Kështu të paktën pretendon Krasniqi, tekstshkruesi i ri që veten e identifikon me emrin artistik Artioart.

Neë keëngeën e publikuar para dy dite eështeë edhe njeë pjeseë e tekstit, qeë Krasniqi me dëshmi ka zbuluar se është shkruar nga ai, e që Zzap po del se e ka peërveteësuar dhe kjo ka ngjallur reagimin e Artioart.

Artan Krasniqi ne instagramin e tij ka publikuar si deëshmi njeë pjeseë të bisedës me producentin Zzap, emri i plotë i të cilit është Arbër Elshani.

Aty shihet se Krasniqi në shkurt të vitit 2019 i kishte dërguar Elshanit në Whatsapp një pjesë të tekstit që u përdor në këngën “Vello” të interpretuar nga këngëtarja e re Eanda, shkruan Reporteri.net.

Por me publikimin e këngës, Artioart është lënë jashtë nga kontribuuesit e këngës, duke u shënuar vetëm emri i Zzap si tekst shkrues i këngës e cila u prodhua nga ‘OnRecords’, themelues të së cilit label janë Zzap dhe Chriss.

Meë poshteë keni deëshmiteë qeë ka publikuar Artan Krasniqi, e ndaj të cilave ende nuk ka reaguar Zapp për të sqaruar këtë skandal plagjiature.