Infektuar: 15142
Shëruar: 12674
Vdekur: 615
Bashkëpunimet e radhës: Nora Istrefi e Butrint Imeri, Noizy me S4mm-in

Bashkëpunimet e radhës: Nora Istrefi e Butrint Imeri, Noizy me S4mm-in

Showbiz August 07, 2020 - 17:42

Në mesin e shumë dueteve këtë verë, nuk do të mungojnë as dy ‘bomba’.

Merret vesh se Nora Istrefi u bë bashkë me Butrint Imerim për një projekt muzikor i cili do të lansohet shumë shpejtë.

Poashtu, Noizy ka bashkuar forcat me S4MM për një këngë e cila sipas burimeve veç është finalizuar.

Pra, vera 2020 ende nuk ka mbaruar dhe do të jetë zjarrë.