Tom Hanks do të bënte gjithçka për të shkuar në hapësirë

Tom Hanks do të bënte gjithçka për të shkuar në hapësirë

Showbiz September 26, 2023 - 19:22

Nëse ka diçka që Tom Hanks e pëlqen, është Hapësira. Ai madje do të pastronte tualetet në një anije kozmike nëse i jepej mundësia të udhëtonte, në bord, drejt yjeve. “Do të doja të jem përgjegjës për të shërbyer ushqim dhe për të bërë shaka në Hënë”, tha ai në një intervistë të fundit.

“Nëse do të kishte vend, unë do të isha ai që do të pastroja, do të bëja shaka, do të tregoja histori dhe do të argëtoja të gjithë. Unë jam personi i duhur. Unë ndoshta aplikova tani! Mund të jetë një ide e mirë. Unë do të bëja të gjithë punën. Unë do të pastroja tualetin. Unë do të shërbeja ushqimin. Unë do t’i palosja rrobat. Unë do të shikoja pajisjet. Në këtë mënyrë, të tjerët mund të jenë të lirë të bëjnë gjëra të tjera”, shtoi ai më pas.

Tom Hanks, i cili shkroi “Moonwalkers” me regjisorin britanik Christopher Riley, ka biseduar me astronautët e programit Artemis (të udhëhequr nga NASA), i cili synon të kthejë njerëzit në Hënë për herë të parë që nga dhjetori 1972, kur anëtarët e Apollo 17 misioni, misioni i njëmbëdhjetë dhe i fundit i programit historik, shkeli në satelitin e Tokës. /abcnews