“Dil mos t’i shoh sytë, o i paftyrë, baju” Edona nxjerr nga dhoma e grimit Lumbardhin [video]

“Dil mos t’i shoh sytë, o i paftyrë, baju” Edona nxjerr nga dhoma e grimit Lumbardhin [video]

Showbiz November 29, 2023 - 16:33

Edona është revoltuar me Lumbardhin.

Ajo në një moment i është drejtuar duke i thënë “mos ti shohë sytë”.

Alby iu ka afruar dhe i ka thënë Edonës “mos e tepro”.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.