Santiana – Bucit: Me tradhtove, unë ty nuk ta kisha ba kurrë këtë

Santiana – Bucit: Me tradhtove, unë ty nuk ta kisha ba kurrë këtë

Showbiz December 02, 2023 - 14:03

Pas situatave që ndodhën mes Bucit dhe Santianës, ata patën mundësi që të diskutonin për prishjen e raportit mes tyre.

Santiana është shprehur e zhgënjyer nga gjesti i Bucit, ndërsa Buci u mundua të arsyetonte veprimin e tij.

“Ti më tradhtove Buc, unë nuk ta kisha ba këtë gjë kurrë, ke pas mundësi të sqarohesh dhe të i tregoje Veronës që me ke shoqe, po se bëre”, është shprehur Santiana.