“Do ta fusim mes Meritonit dhe Ilnisës”, Juli dhe Lediona thurin plan për ndarjen e çiftit

“Do ta fusim mes Meritonit dhe Ilnisës”, Juli dhe Lediona thurin plan për ndarjen e çiftit

Showbiz February 27, 2024 - 09:23

Banorët Julian Deda dhe Lediona Xheladinaj vendosën të thurnin një plan në “Big Brother Vip Albania” “për të çmendur” çiftin Merion-Ilnisa.

SA i përket banorit të ri Silvit, Lediona u shpreh që ai ka shumë besim tek ajo, ndërsa Juli erdhi me idenë që Silvin ta fusin mes çiftit në shtëpi.

Në plan e sipër Juli thotë: “I them unë nesër do të merresh vetëm me çiftin dhe mos u merr me 100 gjëra. I çmend ai këta se është edhe i gjatë.

Pjesa e bisedës për planin:

Lediona: Silvi ka shumë besim tek unë dhe nuk e di përse.

Juli: Futja o vella këtij çiftit!

Lediona: Kujt çift mor.

Juli: Meritonit dhe Inisës se ta jap unë besimin. I them unë nesër do të merresh vetëm me çiftin dhe mos u merr me 100 gjëra. I çmend ai këta se është edhe i gjatë.

Lediona: Po sidomos Meritonit.

Juli: Thuaj nesër që do të flas pak me Julin për një gjë.

Lediona: Po pse t’i them do të flas me Julin se i them vetë unë.