Tetë të nominuar për këtë javë në Big Brother Albania

Tetë të nominuar për këtë javë në Big Brother Albania

Showbiz April 14, 2024 - 08:02

Liam, Egla, Françeska, Erjola, Meritoni, Lidi, Jetmiri dhe Romeo janë banorët që shkojnë në televotim këtë javë.

Publiku do të mund të votojë se kë do të shpëtojë, ndërsa të martën do të dalin në televotim dy më pak të votuarit dhe të shtunën e ardhshme do të dalë njëri prej tyre.

Votat e marra deri të martën do t’u bashkohen atyre që do të merren deri të shtunën.