Ish-banori i Big Brother VIP Kosova 1: Gani Gërmia më kërkoi para për intervistë

Ish-banori i Big Brother VIP Kosova 1: Gani Gërmia më kërkoi para për intervistë

Showbiz April 19, 2024 - 14:31

Fisnik Juniku, një nga ish-banorët e Big Brother VIP Albania 1 dhe drejtues i “Shok Podcast”, ka zbuluar në një intervistë të fundit për Onima se ish-banori i Big Brother VIP Albania 2, Gani Gërmia, i ka kërkuar para për të dhënë një intervistë.

Në komentet e tij, Fisniku ka shprehur habinë dhe zhgënjimin e tij për kërkesën e Gani Gërmisë. Ai ka shtuar se ishte i habitur kur Gërmia, i cili sapo kishte dalë nga shtëpia e Big Brother VIP Albania 2, i kërkoi pagesë për të marrë pjesë në podcastin e tij.

Fisi, i cili është njohur për aftësinë e tij për të sjellë biseda të hapura dhe të sinqerta në podcastin “Shok Podcast”, kishte qenë i gatshëm të ftonte Gani Gërmiun për të ndarë përvojat e tij pas daljes nga shtëpia e Big Brother. Sipas tij, ngjarja ka ndodhur në një kohë kur ai po kërkonte të bëjë një intervistë me Gërmian.

Reagimi i Fisit pas kërkesës së Gërmiut ka qenë i menjëhershëm. Ai tregoi për Onima se nuk kishte ndonjë interes të mësonte çmimin që Gërmia kishte vendosur për intervistën, pasi nuk ishte më i interesuar të realizonte podcastin me të.

Ndërsa “Shok Podcast” vazhdon të ofrojë përmbajtje interesante për audiencën, zbulimi i Fisit mbi këtë veprim të Ganisë ka ngjallur diskutime në rrethet e mediave shqiptare. /Telegrafi