Dramë e re mes Bleros e Afronës?

Dramë e re mes Bleros e Afronës?

Showbiz May 18, 2024 - 11:50

ntervista e Bleros me Afronën në pikëpyetje? E vërtetë.

Javë më parë, Afrona Dika paralajmëroi  një intervistë me këngëtarin, Blerim Muharremin – Blero, e para paraqitje bashkë pasi ndanë rrugët.

Promoja po që ishte goxha dramatike, lot, emocion e muzikë tensionuese, kështu u shit në pak sekonda ai podcast, që ishte revolucion për industrinë e shoubizit shqiptar, meqë për herë të parë dy ish-partnerë, i pamë përballë njëri-tjetrit.

Por a ka dramë për shkak të kësaj interviste mes Afronës dhe Bleros?

Ndiqeni materialin e mëposhtëm: