Infektuar: 4715
Shëruar: 2227
Vdekur: 101
Shpallje, 03.06.2020

Shpallje, 03.06.2020

Shpallje June 03, 2020 - 13:44
Shpallje

Lëshoj banesën me qira, 80 m², në “Ulpianë”.

Çmimi sipas marrëveshjes.

Tel. 045/890-935

********

Driton Mziu shpall të humbur certifikatën e biznesit me nr. 810712423, “Trafo Mont Toni” SHPK, Lipjan.

Jahir Tahiri shpall të pavlefshme diplomën e SHMLT “Arkitekt Sinani” (Ish-Boris Kidric), Mitrovicë.

DPSH “Ulpiana Net” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70811022, Zhur – Prizren.

Muhamet Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat, certifikatat dhe diplomën e SHMLEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Genita Krasniqi shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHMLEJ “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

NSH “Infeksioni” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 70332359, Prishtinë.

NSH “Trening Center Progres” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 71056953, Prishtinë.

NPT “Ado amore” shpall të pavlefshme certifikatën e biznesit me nr. 7093248, Prishtinë.

Të rekomanduara