Infektuar: 4715
Shëruar: 2227
Vdekur: 101
NLB Bank - Konkurs  03.06.2020

NLB Bank - Konkurs 03.06.2020

Shpallje June 03, 2020 - 14:54
NLB Bank shpall konkurs për zgjedhjen e kandidatit për vendin e punës: Zyrtar i lartë për menaxhimin e aktives dhe pasives në Divizionin për Pagesa dhe Thesar (një vend pune)
Image
Image
Të rekomanduara