Infektuar: 15472
Shëruar: 13278
Vdekur: 622
Shpallje, 14.08.2020

Shpallje, 14.08.2020

Shpallje August 14, 2020 - 13:47
Shpallje

Ramadan Isufi shpall të pavlefshme dëftesën e shkollës fillore “Ismail Qemali”.

Xhuljeta Fejzullahu shpall të pavlefshme diplomën e SHMLE “Hasan Prishtina”.

Laura Tahiraj shpall të pavlefshme diplomën e SHMLE “Dr. Xheladin Deda”, Mitrovicë.

Fitim Tupella shpall të pavlefshme diplomën dhe dëftesat e SHMLE “Hasan Prishtina”.

Istref Perçuku shpall të pavlefshme diplomën e SHMP “Hasan Tahsini”, Obiliq.

Isaja Gerguri shpall të pavlefshme diplomën e SHMT “Nikolla Teslla”, Obiliq.

Mirlind Gashi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Ismail Dumoshi”, Obiliq.

Bertson Gashi shpall të pavlefshme diplomën e SHME “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.

Hilmi Mehiu shpll të pavlefshme diplomën e SHMB “Abdyl Frashëri”, Prishtinë.

Driton Hoxha shpall të pavlefshme diplomën e kualifikimit të lartë SHM “Nikolla Teslla”, Obiliq.

Fazli Mjekiqi shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Hasan Tahsini”, Obiliq.

Nacir Necmiye shpall të pavlefshme diplomën, SHMM “Luciano Motroni”, Prizren.

Abdurrahman Nazifi shpall të pavlefshme dëftesën e SHF “Afrimi e Fahriu”, Lluzhan.

Shkodrane Bugujevci shpall të pavlefshëm letërnjoftimin e Republikës së Kosovës, i lëshuar në Prishtinë.

Ramë Islami shpall të pavlefshme diplomën e SHM “Shtjefën Gjeçovi”, Prishtinë.

Altin Musa shpall të pavlefshme dëftesat dhe diplomën e SHME “Hoxhë Kadri Prishtina”, Prishtinë.