FC Ferizaj nënshkruan marrëveshje sponsorizimi me Bankën Ekonomike

FC Ferizaj nënshkruan marrëveshje sponsorizimi me Bankën Ekonomike

Sport November 30, 2021 - 19:49

FC Ferizaj ka njoftuar se ka arritur marrëveshje sponsorizimi me Bankën Ekonomike, shkruan Zeri.info.

Lajmi është bërë i ditur nga faqja zyrtare e klubit në “Facebook”.

Marrëveshja është arritur ndërmjet drejtuesëve të klubit, konkretisht kryetarit Lulzim Abazi dhe zëvendës drejtorit të Bankës Ekonomike z. Arijan Haxhibeqiri, dhe drejtorit të degës në Ferizaj, z. Bestor Syla”.

Postimi i plotë I klubit (pa ndërhyrje)

Klubi jone arrinë marrëveshje sponsorizimi me Bankën Ekonomike! ë

Marrëveshja është arritur ndërmjet drejtuesëve të klubit, konkretisht kryetarit te klubit z.Lulzim Abazit dhe zëvendës drejtorit të Bankës Ekonomike z. Arijan Haxhibeqiri, dhe drejtorit të degës në Ferizaj, z. Bestor Syla.

Me Bankën Ekonomike dhe sponsorët e tjerë të klubit vazhdojmë fuqishëm drejtë synimeve e rrugës së suksesit.

Falenderojmë Bankën Ekonomike për bashkëpunimin, partnerin më të ri të klubit tonë! ë /Zeri.info