Ky është orari i ndeshjeve të Shqipërisë në Euro 2024

Ky është orari i ndeshjeve të Shqipërisë në Euro 2024

Sport December 02, 2023 - 19:13

Shqipëria ka mësuar grupin në kampionatin evropian “Euro 2024”, që do të mbahet në vitin e ardhshëm në Gjermani.

Kuqezinjtë janë në grupin B, ku pjesë ka Spanjën, Kroacinë dhe Italinë.

Tani, është mësuar edhe orari i ndeshjeve të kuqezinjëve. /Zëri

Orari i ndeshjeve:

15 qershor: Italia – Shqiperia, Dortmund;
19 qershor: Kroacia – Shqiperia, Hamburg;
24 qershor: Shqiperia – Spanja, Düsseldorf.