Italia përmbys rezultatin ndaj Shqipërisë

Italia përmbys rezultatin ndaj Shqipërisë

Sport June 15, 2024 - 21:20

Italia ka arritur ta  përmbys rezultatin ndaj Shqipërisë.

Ishte Barella që në minutën e 17-të shënoi dhe përmbysi gjithçka.

Rezultati momental është 2-1. /Zëri