Infektuar: 11130
Shëruar: 6817
Vdekur: 381
Kur peshkimi shkon keq!

Kur peshkimi shkon keq!

Video May 29, 2018 - 14:21

Video qesharake të publikuara në rrjetet sociale, dhe të shumta janë ato në bregdet ku persona të shumtë preferojnë peshkimin, shkruan "Zëri.Info".

Në video më poshtë shikojeni disa OOPS që ju kanë ndodhur gjatë peshkimit: