Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Këtë video patjetër duhet ta shohë çdo prind!

Këtë video patjetër duhet ta shohë çdo prind!

Video September 03, 2018 - 18:23
Shikojeni me kujdes këtë video

Kur ju i bërtisni fëmijës, atij i ngacmohet pjesa reaguese e trurit, shkruan “Zeri.info”.

Ky ngacmim ua zgjon atyre vetëmbrojtjen dhe i bënë ata më agresiv.

Se si ndikon britma juaj në përgjithësi te fëmijët, shikojeni videon e mëposhtme. /ZËRI/