Infektuar: 1194
Shëruar: 884
Vdekur: 31
Këto pajisje janë shpëtim për punëtorët e ndërtimtarisë (VIDEO)

Këto pajisje janë shpëtim për punëtorët e ndërtimtarisë (VIDEO)

Video September 04, 2018 - 14:24
Secili punëtor ndërtimtarie do të dëshironte të kishte pajisje të tilla

Në vendin tonë të merresh me ndërtimtari nuk është aspak e lehtë, kjo për shkak të kushteve të punës dhe sigurisë në punë, shkruan “Zeri.info”.

Mirëpo, në shtet e ndryshme të botës një gjë e tillë nuk është aspak e vështirë.

Një video e cila është publikuar në rrjetet sociale, shihet se si punëdhënësi ia mundëson punëtorit që puna e tij të jetë sa më e lehtë përmes disa pajisjeve që ai ia ofron, përcjell “Zeri.info”.

Pajisje të tilla do të dëshironte çdo punëtor i ndërtimtarisë.

Për më shumë, shikojeni videon e mëposhtme. /ZËRI/