Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373
Varfëria dhe dëshira për t'i pasur mundësitë e shkollimit, i morën jetën vëllait të vogël!

Varfëria dhe dëshira për t'i pasur mundësitë e shkollimit, i morën jetën vëllait të vogël!

Video September 21, 2018 - 17:17
Lexo tjera detaje

Rrëfimi i cili po perlot të gjithë që e shikojnë këtë video, bënë të kuptohet se asgje në këtë botë nuk ka vlerë më të madhe se dashuria.

Humbjen e vëllait për një parë pantallona ky njeri e sheh si humbjen më të madhe në jetë aq më shumë kur tani ka të gjitha mundësitë, shkruan "Zëri.Info".