Infektuar: 10988
Shëruar: 6616
Vdekur: 373

Investitorët në energji kërkojnë kuadro

Video February 20, 2019 - 17:20
Lexo tjera detaje

Sektori i energjisë në Kosovë ka investitorë të rinjë. 

Programi Gratë në Energji nga MFK po ndihmojë të kapërecehet hendeku ndërmjet nevojave të sektorit të energjisë dhe fuqisë punëtore në Kosovë. 

- Saranda Bytyqi Menaxhere e prodhimit në Jaha Solar

Image