Infektuar: 107497
Shëruar: 104054
Vdekur: 2245

Këta janë 10 emrat dhe mbiemrat më të shpeshtë në Kosovë

Web TV September 29, 2019 - 10:32
Lexon detajet

Secili vend i botës ka karakteristikat e veta që dallojnë prej vendeve të tjera. Por njerëzit dhe vendet kanë edhe gjëra të përbashkëta, e një nga to është emri.

Derisa emrat janë atribut që iu është dhënë një personi me qëllim identifikimi (pas lindjes) mbiemri është i trashëguar nga familja që e ndajmë me anëtaret tjerë te familjes që në Kosovë zakonisht vie nga babai.

Të rekomanduara