Sejdiu thotë se LDK është e gatshme të marrë përsipër drejtimin dhe qeverisjen e vendit

Sejdiu thotë se LDK është e gatshme të marrë përsipër drejtimin dhe qeverisjen e vendit

Aktuale korrik 21, 2019 - 13:37
Lexo Detajet

Ish kryetari i LDK-së, Fatmir Sejdiu, ka komentuar procesin e brendshëm zgjedhor në të cilin kaloi ky subjekt partiak duke shtuar se është ndërtuar bashkërisht dhe ashtu duhet të mbrohet.

Sejdiu përmes një shkrimi në Facebook, është shprehur se LDK me lidershipin e saj do të dëshmojë se është parti e njerëzve të lirë dhe me përkushtim të madh demokratik.

“Në Kuvendin e ardhshëm të Lidhjes Demokratike të Kosovës, ne duhet të gjithë bashkë, me unitet veprimesh si një forcë politike prijëse, të mobilizohemi edhe njëherë për të realizuar plotësisht vizionin e Kosovës shtet i pavarur, sovran, e demokratik”, ka shkruar Sejdiu, përcjell lajmi.net.

Postimi i plotë: