Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
Alma Lama: Nuk është gjendje lufte që të shpallet gjendje e jashtëzakonshme

Alma Lama: Nuk është gjendje lufte që të shpallet gjendje e jashtëzakonshme

Aktuale July 11, 2020 - 20:40

Nesër është paralajmëruar të merret vendimi për shpalljen apo jo të gjendjes së jashtëzakonshme.

Për këtë, përmes një postimi në “Facebook”, ka komentuar ish ambasadorja e Kosovës në Itali, Alma Lama.

Sipas saj, nuk është e nevojshme të shpallet gjendje e jashtëzakonshme sepse nuk është gjendje lufte.

“Duhet te respektohen masat parandaluese. Duhet disipline.

Pika e pare: mbajtja e maskes ne ambjente te mbyllura dhe distanca prej 1 meter duhet te kthehet ne detyrim”, thekson Lama në postimin e saj./Zëri