Infektuar: 101517
Shëruar: 87012
Vdekur: 2072
Ndizet obelisku i sapondërtuar në kazermën “Adem Jashari”

Ndizet obelisku i sapondërtuar në kazermën “Adem Jashari”

Aktuale March 07, 2021 - 19:53

Me manifestimin tradicional “Nata e Zjarreve”, në Prekaz është përmbyllur shënimi i “Epopesë së UÇK-së”, i cili këtë vit shënon 23-vjetorin e luftës dhe rënies heroike të Komandantit Legjendar të UÇK-së, Adem Jashari, familjes Jashari dhe të gjithë atyre që ranë në altarin e lirisë.

Ndërsa zjarri është ndezur edhe në obeliskun e Ushtrisë, i ndërtuar ditë më parë në kazemrën "Adem Jashari".

Ndezja e flakadanëve simbolizon shpërndarjen e flakëve të luftës nga Prekazi në gjithë Kosovën./Zëri

Më poshtë mund të shihni videon: