Ja kush janë sekretet drithëruese që bota jonë fsheh (Foto)

Ja kush janë sekretet drithëruese që bota jonë fsheh (Foto)

Kuriozitete maj 18, 2019 - 20:40
Lexoni detajet

Këto 20 foto na tregojnë shumë për botën. Janë disa njerëz të cilët nuk arrijnë të besojnë se ka një peshë të fshehtë brenda topave të “bowilng”, ose që ka truke magjistarësh, të cilat mund të kryhen nga çdokush. Përgatituni të surprizoheni dhe të njiheni me disa nga sekretet që bota jonë fsheh.

Image

Kështu realizohet ky trik magjik

Image

Nëse keni vendosur të ndryshoni vendndodhje kjo është mënyra e duhur

Image

Kjo është një foto në vijë ajrore, New Delhi, Indi

Image

Kështu duket New York gjatë natës

Image

A është kjo një provë, se majmunët janë të lidhur me njerëzimin?

Image

Shishe 1l, përpara se të zgjerohet

Image

Brenda materialit të një rafti librash

Image

Kështu ndërtohen trotuaret

Image

Ja si duken kufijtë ndarës të dy vendeve

Image

Kështu ndërtohet një urë përmes ujit

Image

Këtu përfundon muri i madh Kinez

Image

Ja si drejtohet një automjet gjatë xhirimeve të një filmi

Image

Shihni sa afër janë piramidat me qytetin

Image

Këtu takohen lumi i Amazonës me lumin e Zi

Image

Namibia, aty ky shkretëtira takon ujin

Image

Kështu arrijnë të mbajnë qëndrimin ushtarët

Image

Ky është dielli dhe ajo pika e zezë është mërkuri

Image

Nëse e keni pyetur veten ndonjëherë se si vendosen këto kulla elektrike, gjigante

Image

(Cashews) rritet ky frut i thatë

Image
Kjo që shihni është një urë, e cila ruan gaforret nga makinat, gjatë emigracionit të tyre