Gruaja gjeti një vezë gjigante në fermë, nuk do të besoni se çfarë kishte brenda

Gruaja gjeti një vezë gjigante në fermë, nuk do të besoni se çfarë kishte brenda

Kuriozitete nëntor 15, 2019 - 09:25
Detajet

Një grua kishte gjetur vezën gjigante në fermën afër shtëpisë, e cila vërtetë ishte e habitur me madhësinë që kishte dhe vendosi ta thyejë atë për të parë se çfarë qëndron brenda saj.

Brenda saj ishin formuar dy vezë, por çudia më e madhe ishte se njëra kishte lëvozhgë e tjetra jo.

Image