Kush sa vota i fitoi në balotazh – këtu i gjeni të gjitha rezultatet

Kush sa vota i fitoi në balotazh – këtu i gjeni të gjitha rezultatet

Zgjedhjet Lokale 2021 November 20, 2021 - 12:06

Komisioni Qendror Zgjedhor ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve për raundin e dytë për kryetar komune, pa përfshirë komunën e Dragashit.

Me shumicë votash, anëtarët e KQZ-së kanë miratuar rezultatet e zgjedhjeve për 20 komuna që kanë qenë në balotazh.

Partitë politike mund të paraqesin ankesa brenda 24 orëve në PZAP sa i përket shpalljes së rezultateve.

Kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi tha se Dragashi s’është përfshirë pasi për rezultatin e kësaj komune ka ankesë në Supreme.

“KQZ mund t’i shpall rezultatet për 20 komuna përjashtuar Dragashin, dje të premten PZAP ka marrë vendim për apelin e paraqitur që i takon komunës së Dragashit dhe ka lejuar ankesën në Gjykatën Supreme”, tha kryetari i KQZ-së, Kreshnik Radoniqi.

Ndërkaq, rezultatet përfundimtare për 20 komunat që ishin në balotazh mund t’i gjeni këtu. /Zëri